HR 3: Oikein laadittu työsopimus

Paikka: Vinttikapsu, Original Sokol Hotel Lakeus, Torikatu 2, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään ma 5.2.2018
Kouluttaja: Kati Mattinen
Kenelle Jo työnantajana toimivat sekä rekrytointeja harkitsevat

Vältä rekrytoinnin ja työsopimuksen sudenkuopat. Työnantajan kannattaa laatia työsopimus huolellisesti ja varautua jo etukäteen mahdollisiin muutostarpeisiin. Mitä työsopimukseen pitäisi kirjata ja onko joitain asioita, jotka olisi syytä jättää pois? Voiko työnantaja myöhemmin muuttaa työsopimuksen ehtoja? Mitä työnantajan pitää muistaa työntekijää rekrytoidessaan?

Koulutuksessa käydään läpi sitä, mistä työsuhteessa sovellettavat ehdot tulevat, mitä oikeuksia ja velvollisuuksia työsuhteen osapuolilla on ja millaisia asioita on pitää ottaa huomioon rekrytoinnissa.  Perehdymme myös tarkemmin työsopimuksen erilaisiin ehtoihin.

Vielä ehdit mukaan! Laita viesti heidi.sikkila@kauppakamari.fi tai soita 0400 568900!

• Työnantajan oikeudet ja velvollisuudet rekrytoinnissa
  • Mitä asioita pitää ottaa huomioon työsopimusta solmittaessa?
    • Työehtosopimukset, työnjohto-oikeus ja muut normit
    • Työnantajan ja työntekijän velvollisuudet
  • Työsopimuksen tekeminen käytännössä
    • Määräaikaiset ja toistaiseksi voimassa olevat sopimukset
    • Osa-aikaiset ja tarvittaessa työhön kutsuttavat
    • Työsopimuksen ehdot
    • Työsopimuksen ehtojen muuttamiseen varautuminen

Jäsenhinta 265€, normaalihinta 350€. Hintoihin lisätään alv 24%.

Hinta sisältää kahvituksen, koulutuksen, koulutusmateriaalit ja lounaan.

9.15 kahvi
9.30 koulutus
12.15 – 13 lounas
14.30 koulutus päättyy

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.

lakimies, VT Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari

Kati toimii Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehenä. Hän on työoikeuden ja palkkahallinnon asiantuntija ja pidetty kouluttaja. Mattinen osallistuu myös Kauppakamaritiedon Työsuhde ja palkanlaskenta -palvelujen päivittämiseen.

”Kati on huippuhyvä kouluttaja ja huippu myös neuvontapalvelun puolella. Aina saa apua ja vastaukset ovat selkeitä. Myös koulutustyyli on selkeä ja ymmärrettävä!”