HR 3: Oikein laadittu työsopimus

Aika: 13.2.2018 klo 9:15 - 14:30
Paikka: Vinttikapsu, Original Sokol Hotel Lakeus, Torikatu 2, Seinäjoki

Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaathan, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.
Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini

Kouluttaja: Kati Mattinen

Ilmoittaudu viimeistään ma 5.2.2018

Vielä et tiedä, sopiiko tämä tapahtuma aikatauluusi? Klikkaamalla tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaathan, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.
Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä

Kenelle Jo työnantajana toimivat sekä rekrytointeja harkitsevat

Vältä rekrytoinnin ja työsopimuksen sudenkuopat. Työnantajan kannattaa laatia työsopimus huolellisesti ja varautua jo etukäteen mahdollisiin muutostarpeisiin. Mitä työsopimukseen pitäisi kirjata ja onko joitain asioita, jotka olisi syytä jättää pois? Voiko työnantaja myöhemmin muuttaa työsopimuksen ehtoja? Mitä työnantajan pitää muistaa työntekijää rekrytoidessaan?

Koulutuksessa käydään läpi sitä, mistä työsuhteessa sovellettavat ehdot tulevat, mitä oikeuksia ja velvollisuuksia työsuhteen osapuolilla on ja millaisia asioita on pitää ottaa huomioon rekrytoinnissa.  Perehdymme myös tarkemmin työsopimuksen erilaisiin ehtoihin.

• Työnantajan oikeudet ja velvollisuudet rekrytoinnissa
  • Mitä asioita pitää ottaa huomioon työsopimusta solmittaessa?
    • Työehtosopimukset, työnjohto-oikeus ja muut normit
    • Työnantajan ja työntekijän velvollisuudet
  • Työsopimuksen tekeminen käytännössä
    • Määräaikaiset ja toistaiseksi voimassa olevat sopimukset
    • Osa-aikaiset ja tarvittaessa työhön kutsuttavat
    • Työsopimuksen ehdot
    • Työsopimuksen ehtojen muuttamiseen varautuminen

Hinta sisältää kahvituksen, koulutuksen, koulutusmateriaalit ja lounaan.

9.15 kahvi
9.30 koulutus
12.15 – 13 lounas
14.30 koulutus päättyy

Kati Mattinen toimii Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehenä. Hän on työoikeuden ja palkkahallinnon asiantuntija ja pidetty kouluttaja. Mattinen osallistuu myös Kauppakamaritiedon Työsuhde ja palkanlaskenta -palvelujen päivittämiseen. ”Kati on huippuhyvä kouluttaja ja huippu myös neuvontapalvelun puolella. Aina saa apua ja vastaukset ovat selkeitä. Myös koulutustyyli on selkeä ja ymmärrettävä!”