HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN JÄSEN HHJ-kurssi SYKSY 2018 (TÄYNNÄ)

Aika: 11.10.2018 klo 11:00 - 17:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Komia -kabinetti, Kirkkokatu 23
Ilmoittaudu viimeistään 3.10.2018
Kenelle hallitustyötä jo tekeville tai harkitseville, toimitusjohtaja, yrittäjä, kunnallisten osakeyhtiöiden ja liikelaitosten johtaja- tai hallituksen jäsen

SYKSYN HHJ KURSSI ON TÄYNNÄ – VARAA PAIKKASI KEVÄÄN 2019 KURSSILLE TÄÄLTÄ!
HHJ kevät 2019 starttaa 21.3.2019 – ilmoittautuminen on alkanut!

Hyvällä hallitustyöllä edistetään yritystoimintaa, tuetaan pk-yritysten kasvua sekä luodaan uusia työpaikkoja ja säilytetään jo olemassa olevia. Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -kurssi soveltuu niin hallitustyöskentelyn aktivoimiseen kuin sen kehittämiseenkin.

Koulutusten tavoitteena on saada eteläpohjalaisten yritysjohtajien osaamispääoma pk-yritysten hyödyksi hallitustyöskentelyn kautta sekä kerätä yhteen alueen nykyisiä ja tulevia hallitusten jäseniä.

Rekisteröidy ja ilmoittaudu mukaan osoitteesta www.hhj.fi

HHJ-kurssilla käsitellään hallituksen kokoonpanoja, rooleja, vastuita, riskienhallintaa ja työmuotoja (raportointi, strategiatyö, palkitsemisjärjestelmät jne.) erityisesti pk-yrityksen näkökulmasta ja vahvasti käytäntöön soveltaen yritysesimerkkien kautta.

HHJ-kurssi koostuu koulutusjaksoista ja ryhmätyöstä. Ohjelman kaikki osiot suorittanut osallistuja saa HHJ-kurssitodistuksen. Mikäli jokin osio on jäänyt suorittamatta, on henkilöllä oikeus osallistua vastaavaan jaksoon toisella HHJ-kurssilla ilman eri veloitusta, kokonaisuus on kuitenkin suoritettava kahden vuoden kuluessa. Kurssin suorittaminen on edellytyksenä osallistumiselle valtakunnalliseen HHJ-tutkintoon.

Varmista paikkasi suositulla kurssilla, rekisteröidy ja ilmoittaudu mukaan www.hhj.fi nettisivuilla.

”Koko koulutus vastasi sekä hallituspaikkani hoitamisesta tuleviin tarpeisiin että oman yrityksen pyörittämisestä lähteviin tarpeisiin.”

”Loistava tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin ja luoda laadukkaita kontakteja.””Aika pitkälle sitä mitä tilasinkin. Parasta on kun saa muutaman tunnin rauhassa miettiä omia tekemisiään yritykselle ja yrityksen kanssa. Muutama mukava uusi kontakti tuli. Kylläpä maakunnassa onkin paljon viisaita yrittäjiä/toimitusjohtajia/yrityksen omistajia! Hyviä keskusteluja varsinkin ryhmätyössä, jossa myös yllätti, kuinka osallistujat yrittivät oikeasti etsiä yrityksen kannalta oikeita suuntaviivoja.

Kauppakamarin jäsenetuhinta 1450 eur/ hlö +alv 24 %
Normaalihinta: 2200 eur/ hlö + alv 24 %.
Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme 50% osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Kurssilla käydään läpi muun muassa hallituksen rooli, vastuut, riskienhallinta ja työmuodot erityisesti pk-yrityksen näkökulmasta ja vahvasti käytäntöön soveltaen yritysesimerkkien kautta. Kurssilla on läsnäolopakko. Mahdolliset poissaolot voi korvata joko myöhemmällä kurssilla tai muiden kauppakamareiden järjestämillä kursseilla erikseen sovittavalla tavalla.

to 11.10. klo 11.00-17.00 // 1. jakso: Hyvä hallintotapa

• Omistajat, hallitus, johto
  • Hallituksen ja sen jäsenen tehtävät ja juridinen vastuu
  • Kohti ammattimaista hallitusta
  • luennoitsijoina Pertti Kinnunen ja Mikko Pihlajamäki

ke 31.10.2018 klo 11.00-17.00 // 2. jakso: Hallituksen ja hallitustyön organisointi

• Ryhmätyönanto
  • Hallituksen organisointi; kokoonpano ja muodostaminen
  • Hallitustyön organisointi ja tehokkaan hallitustyöskentelyn edellytykset
  • luennoitsijana Matti Jaakola

to 8.11.2018 klo 11.00-17.15 // 3. jakso: Strategiatyö

• Johdatus strategiseen ajatteluun
  • Strateginen suunnittelu, miten luodaan tulevaisuus ja menestys
  • Hallituksen rooli strategian rakentamisessa
  • luennoitsijana Antero Virtanen

ti 20.11.2018 klo 12.00-16.00 // Ryhmätyö kohdeyrityksessä

to 29.11.2018 klo 8.30- 15.30 // 4. jakso: Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus

• Ryhmätöiden purku
  • Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus
  • Todistusten jako
  • luennoitsijana Erkki Yli-Rantala

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.