Johtoryhmä toimimaan

Aika: 3.10.2017 klo 8:45 - 16:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Komia-kabinetti, Kirkkokatu 23, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään ma 25.9.
Kouluttaja: Timo Maunula
Kenelle Johtajat, yrittäjät, jory-työstä kiinnostuneet

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaathan, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Johtoryhmäkoulutuksessa käydään läpi johtoryhmän tehtäviä ja tavoitteita sekä johtoryhmän oikea kokoonpano. Koulutuksessa perehdytään johtoryhmän rooliin yrityksessä, mikä on työnjako ja miten johtoryhmä käytännössä työskentelee. Johtoryhmän on myös laadittava pelisäännöt, miten toimitaan.

Sisältö

Tavoitteena on tehostaa johtoryhmän toimintaa ja parantaa yhteistyötä yrityksen sisällä eri toimijoiden kesken. Samalla perehdytään siihen, millä tavoin johtoryhmän vuorovaikutus toimii ja miten päätöksentekoprosessi etenee. Myös konkreettiset kokoustyöskentelytavat käydään läpi.

Koulutukseen kuuluu myös jälkiseuranta. Kouluttaja käy kaikkien osallistujien kanssa noin tunnin palautekeskustelun, jonka aikana käydään läpi koulutuksesta saadut hyvät ja kehittämistä kaipaavat asiat.

Hinta

jäsenhinta 325 euroa
normaalihinta 525 euroa

Hintaan sisältyy kahvitukset, lounas, koulutus ja koulutusmateriaali.

Ohjelma

8.45 aamukahvit
9.00 koulutus alkaa
11.30 lounas
14.00 iltapäiväkahvit
16.00 koulutus päättyy

Kouluttaja

Timo Maunula

Timo Maunula on yritystoiminnan kouluttaja. Timo on hallitustyöskentelyn ammattilainen, joka on toiminut erikokoisten ja eri toimialojen yritysten hallituksissa. Lisäksi Timolla on vuosien kokemus yritysten kehittämistoiminnasta.

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaathan, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.