Kauppakamarin viestintäpäivä: Visualisoi viestisi (VAASA)

Aika: 24.10.2017 klo 8:45 - 16:00
Paikka: Sokos Hotel Vaakuna, Rewell Center, Vaasa
Ilmoittaudu viimeistään pe 13.10.
Kouluttaja: Artem Daniliants
Kenelle Viestinnän parissa työskenteleville ja viestinnästä ja markkinoinnista kiinnostuneille. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita.

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Internetissä, varsinkin sosiaalisessa mediassa, on todella vaikeaa erottua massasta. Jotkut pienetkin yritykset ovat onnistuneet saamaan julkaisuillaan runsaasti huomiota, kun taas useat suuryritykset käyttävät someen valtavasti resursseja saamatta juurikaan huomiota. Jakelukanavia on useita, kuten esimerkiksi sosiaalinen media, hakukoneet, teema- ja videosivustot sekä omat kotisivut. Myös tavat viestiä ovat lisääntyneet. Tätä päivää ovat niin infograafit kuin erilaiset interaktiiviset sivustotkin. Pitkälti YouTuben myötä videoilla viestiminen ja tiedonhaku videoista ovat tulleet jäädäkseen.

Sosiaalisen median palveluista Instagramissa kaikki liittyy kuviin. Se on malliesimerkki siitä, millainen etulyöntiasema kuvallista viestintää hyödyntävillä jakelukanavilla on tekstimuotoista informaatiota tarjoaviin kanaviin verrattuna. Visuaalisuus tekee viestinnästä mielenkiintoisempaa, jolloin engagement rate eli seuraajien sitoutuminen yritysten julkaisuihin on korkea.

Mutta miten yritys voi tehdä viestinnästään sitouttavampaa ja potentiaalisia asiakkaita kiinnostavaa? Entä miten kuvia ja muuta perinteistä grafiikkaa voidaan jatkossa hyödyntää eri jakelukanavissa? Mistä saadaan viestintää tehostavia ilmaisia kuvia? Miten luodaan infograafeja? Miten ihmeessä on mahdollista hyödyntää videoita omassa liiketoiminnassa ja vieläpä kustannustehokkaasti?

Tule koulutukseen oppimaan, miten teet viestinnästäsi visuaalisempaa ja siten aiempaa kiinnostavampaa. Aikaisempaa kokemusta sähköisestä markkinoinnista tai muustakaan mainonnasta ei tarvita.

Ilmoittautuminen

Huom! Kauppakamarin koulutuksen osallistujille pysäköinnin hinta on 6 eur/pv Toriparkissa. Parkkilipun voi lunastaa hotellin vastaanotosta koulutuksen jälkeen.

Sisältö

Visualisoi viestisi -koulutuksessa perehdytään siihen, miten visuaalisuus vaikuttaa engagement rate -arvoon. Koulutuksessa käydään läpi ilmaisia tai kustannustehokkaita työkaluja, joilla viestinnästä voidaan tehdä visuaalisempaa. Seurataan myös sosiaalisen median postauksia, arvioidaan niiden tehokkuutta ja toimivuutta sekä hyödynnetään saatuja tietoja uusissa julkaisuissa.

Ilmoittautuminen

Hinta

Jäsenhinta 350 eur ensimmäiseltä osallistujalta, seuraava samasta yrityksestä 315 eur. Normaalihinta 440 eur ensimmäiseltä osallistujalta, seuraavilta samasta yrityksestä 405 eur. Hintoihin lisätään ALV 24 %.

Hinta sis. aamukahvi, lounas, iltapäiväkahvi ja aineisto.

Ohjelma

8.45 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00 Koulutus alkaa
12.00-13.00 Lounas
14.00 Iltapäiväkahvi
16.00 Koulutus päättyy

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.