Paikallinen sopiminen

Aika: 14.9.2017 klo 8:45 - 12:00
Paikka: Seinäjoki Areena, B-halli, 2. krs, kauppakamarin Kammari-neukkari. Kirkkokatu 23, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 6.9.2017
Kouluttaja: Mikko Pihlajamäki
Kenelle HR, johtajat, päälliköt, esimiehet, asiantuntijat

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaathan, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Koulutus toteutuu. Jos haluat mukaan, ota yhteyttä Katja Myyryläiseen.

Ota kiky-tieto haltuun. Käytännönläheisen työoikeuden koulutuksen keskeisenä teemana on paikallisen sopimisen hyödyntäminen työyhteisön työhyvinvoinnin kehittämisessä. Parantuneilla tietovalmiuksilla voit vaikuttaa työantajana merkittävästi kilpailuetuun ja työn tuottavuuteen.

Paikallinen sopiminen -koulutus antaa työsuhteista ja henkilöstöasioista vastaaville ja näitä asioita työkseen tekeville johtajille, päälliköille ja asiantuntijoille tuhdin paketin tietoa. Koulutus on käytännönläheinen työoikeuden koulutus.

Koulutuksen tavoitteena on lisätä päättäjien ja asiantuntijoiden valmiuksia hoitaa ja ratkaista paikalliseen sopimiseen liittyviä asioita ja tilanteita. Koulutuksen keskeisenä teemana on paikallisen sopimisen hyödyntäminen työyhteisön työhyvinvoinnin kehittämisessä, jolla voidaan merkittävästi vaikuttaa työantajan kilpailuetuun ja työn tuottavuuteen.

Sisältö

  • Työoikeusjärjestelmän perusteista käytännönläheisesti
  • Paikallisen sopimisen käsitteestä ja osapuolista
  • Työehtosopimukset ja paikallinen sopiminen
  • Työaikajärjestelyt ja paikallinen sopiminen
  • Yhteistoimintamenettely ja paikallinen sopiminen
  • Paikallinen sopiminen, työhyvinvointi, kilpailuetu ja tuottavuus

Hinta

Jäsenhinta 265 euroa
Normaalihinta 325 euroa
Hinta sis. aamukahvit, lounaan, koulutuksen ja koulutusaineiston.

Ohjelma

8.45 kahvi
9.00 koulutus alkaa
12.00 lounas

Kouluttajana toimii oikeustieteen lisensiaatti, varatuomari Mikko Pihlajamäki. Hänellä on yli 15 vuoden käytännön kokemus työoikeudesta. Mikko on toiminut yli 300:ssa käytännön juridiikan koulutuksessa pääkouluttajana.  

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaathan, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.