Tietosuoja-asetuksen perusteet

Aika: 23.1.2018 klo 8:45 - 12:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, B90

Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaathan, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.
Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini

Kouluttaja: Jari Ala-Varvi

Ilmoittaudu viimeistään 15.1.2018

Vielä et tiedä, sopiiko tämä tapahtuma aikatauluusi? Klikkaamalla tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaathan, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.
Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä

Kenelle Organisaation avainhenkilöstö, henkilötietojen käsittelijät

Tällä pääset loistavasti alkuun! Tietosuoja-asetuksen perusteet tärkeimmistä perusvaatimuksista ja velvoitteista. Sopii esimerkiksi organisaation avainhenkilöstölle ja henkilötietojen käsittelijöille valmistautumisvaiheessa. Koulutuksen aikana kaikki osallistujat pääsevät harjoittelemaan henkilörekisterien dokumentointia ja opitun avulla voivat työstää oman organisaationsa tietosuoja-asetukseen valmistautumista.

Lue juttu
Uusi tietosuoja-asetus asettaa kuluttajan yksityisyyden keskiöön
Lue Minna Aalto-Setälän blogi:
EU:n tietosuoja-asetus tulee – valmistaudu ajoissa

Sisältö

Hinta

265 / 325

Hinta sisältää kahvituksen, koulutuksen ja koulutusmateriaalit ja lounaan.

Ohjelma

8.45 kahvit
9.00 koulutus
11.00 tauko
12.00 syömään yhdessä

opsec033 Jari Alavarvi
Kouluttaja
Opsec Oy:n tietosuojavastaava Jari Ala-Varvin osaamisalueita ovat tietosuojan lisäksi tietoturvallisuuden hallintaa liittymät toimet kuten riskienarvioinnit ja tietoturvan suunnittelu. Hän on toiminut mm. EU:n 7:nnen kehysohjelman rahoittamassa 14 miljoonan euron INACHUS-hankkeessa tietosuojatyön käynnistäjänä, ohjaajana ja asiantuntijana.