Etelä-Pohjanmaan kauppakamari ja Novia Finland Oy:n yhteistyöhön

Tiedote  12.3.2018
Koulutusten myynnin yhteistyö Novia Finland Oy:n kanssa

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari ja Novia Finland Oy on sopinut yhteistyösopimuksen, joka koskee kauppakamarimme koulutuspalveluiden myyntiä alueemme yrityksille. Kyseinen yritys tekee jo koulutusmyyntiä mm. Oulun kauppakamarille.

Maanantaina 12.3.2018 ensimmäiset puhelinsoitot kenties jo saavuttavat osaa yrityksistä. Novia Finland Oy:n henkilökunnan tehtävänä on myydä ja informoida koulutuksiamme. Alueemme yritysten yksi menestystekijöistämme on osaava henkilöstö. Kauppakamarimme palveluissa pyrimme tuottamaan henkilöstölle sekä johdolle laadukasta, osaamispääomaa lisäävää koulusta. Taataksemme jatkossa entistäkin monipuolisemman koulutustarjonnan alueemme organisaatioille, koulutukset ja tilaisuudet tarvitsevat osallistujia. Että ihmiset tietävät tarjolla olevista tilaisuuksistamme, tiedottamisen tulee olla monikanavaista ja aktiivista. Aika ilmiselvää, eiköstä vain?

Viime vuonna startanneen asiakasraatimme (joka koostui jäsenyritystemme edustajista), raportissa kävi vahvasti esille se, että meidän tulee lisätä informaatiota jäsenistöömme päin entistä enemmän. Olemme lähestyneet yrityksiä sähköpostiviestein (aika ahkerastikin), neljää kertaa vuodessa postitse lähettämällämme Kauppakamari-lehdellä sekä koulutus- ja tapahtumakalentereilla ja sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Instagram ja LinkedIn). Ja nyt myös siis puhelimitse yhteistyökumppanimme toimesta. Pyrimme tällä(kin) tavoin lisäämään tiedon ja toiminnan välittämistä alueemme yrityksille ja organisaatioille.

Novian henkilökunnan edustajan teille soittaessa, älä pelästy, he ovat oikealla asialla. Voitte kertoa hänen kauttaan meille toimiston väellä myös terveiset, mutta mielellämme otamme vastaan puheluita tai viestejä suoraan kuten aiemminkin.  Tämä yhteistyö ei ole este suoraan kanssa käymiseen, olemme teitä ja yritystänne varten!

Heidi Sikkilä palvelupäällikkö Etelä-Pohjanmaan kauppakamari
Heidi Sikkilä