KUTSUVIERAILLE: 100 vuotta tulevaisuutta -juhlaseminaari Finlandia-talolla 10.8.2017

Aika: 10.8.2017 klo
Paikka: Finlandia-talo, Helsinki

Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaathan, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.
Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini

KUTSUVIERAILLE

100 vuotta tulevaisuutta -juhlaseminaari

Torstaina 10.8.2017 l klo 13.45 – 17.30
Finlandia-talo, Mannerheimintie 13e, Helsinki

Suomen kauppakamarien historia on Suomen yrityselämän historia. Päivälleen sata vuotta kauppakamariasetuksen antamisen jälkeen kutsumme Sinut Finlandia-talolle juhlistamaan yhteistä matkaamme.

Juhlaseminaarissa peilataan maamme yrityshistoriaa suomalaisen kauppakamaritoiminnan kautta; ennen kaikkea kuitenkin katsotaan tulevaisuuteen. Ajatuksiaan jakavat muun muassa Sampon hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroos, futurologi Dietmar Dahmen ja Nobel-palkittu taloustieteilijä Bengt Holmström.

Vaikka maailman muuttuessa myös kauppakamarien toiminta on kehittynyt, työskentelemme edelleen talouden vapauden ja parhaan mahdollisen yritystoimintaympäristön puolesta.

Tervetuloa juhlimaan 100-vuotiasta kauppakamaritoimintaa!

Ilmoittautuminen on avattu kauppakamarin hallitukselle ja luottamushenkilöille. Katso linkki sähköpostistasi!

RSVP 1.6. mennessä.

Paikkoja juhlaseminaariin on rajoitetusti, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

13.20  Ovet aukeavat
Toivomme vieraiden saapuvan viimeistään 13.45
14.00  Fanfaari tulevaisuudelle
Eino Hollmén