Globaalit skenaariot

Aika: 18.9.2018 klo 13:00 - 16:00
Paikka: Hunurijärvi Oy, Hunurintie 149, 62300 Härmä
Ilmoittaudu viimeistään 12.9.2018

Globaalit Skenaariot -tilaisuudessa alueemme yrityksille avataan useita vaihtoehtoisia globaaleja kehitystrendejä, jotka eri tavoin toteutuessaan vaikuttavat suuresti myös eteläpohjalaisten yritysten liiketoimintamahdollisuuksiin ja -ympäristöön.

Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan, millainen tulevaisuus meitä odottaa!

Tilaisuus on avoin Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan kauppakamareiden jäsenyrityksille -ja orginisaatioille ja niiden edustajille.

Ohjelmaa päivitetään…

Etelä-Pohjanmaankauppakamari logoPohjanmaan kauppakamari-logo-fin

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.