Hallitukset töihin! -teemailtapäivä

Aika: 13.6.2018 klo 13:00 - 16:00
Paikka: Teknologiakeskus Logistia, Teknologiapuisto 1, 61800 Kauhajoki
Ilmoittaudu viimeistään 11.6.2018

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaathan, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Aktiivinen, hyvä hallitustyöskentely on monen hyvän yritystarinan taustalla. Hallituksen merkitys korostuu erityisesti erilaisissa yrityksen muutoshaasteissa. Hallitustyöhön sijoitettu euro tulee varmasti nopeasti takaisin.

Tule mukaan kuuntelemaan aiheeseen liittyviä asiantuntijaluentoja ja yrityscaseja.

Tilaisuus on samalla Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin käynnistämän, vuoden mittaisen hallitustyön aktivointihankkeen lähtölaukaus Suupohjassa. Hankkeen kohderyhmää ovat erityisesti alle 50 henkeä työllistävät kehitys- ja kasvuhaluiset yritykset, joita hanke voi auttaa hallitustyöskentelyn vauhtiin saamisessa.

Tilaisuuden tavoite

• aktivoida yrityksiä käynnistämään ja/tai kehittämään hallitustyöskentelyään
  • jakaa tietoa hallitustyöstä ja hallituksen “työkaluista”
  • oppia muiden kokemuksista
  • informoida käynnissä olevasta hankkeesta ja sen palveluista

Kohderyhmiä

• hallitustyöskentelynsä kehittämisestä kiinnostuneet
  • yritykset, joilla on hallitus vain muodollisesti
  • muutoshaasteiden edessä olevat yritykset
  • potentiaaliset kasvuyritykset

Tilaisuuden alustava ohjelma ja aikataulu

• Klo 13.00 aloitus Pertti Kinnunen, tj. Etelä-Pohjanmaan kauppakamari
  • Klo 13.15 Mikko Pihlajamäki tj. Business Law Finland Oy: Hallitustyöskentely yrityksen arvon kasvattajana
  • Klo 14.15 yrityscase Neviso Oy, tj. Pekka Metsäranta: kokemukset hallitustyöstä yrityksen eri kehitysvaiheissa
  • 14.30 – 15.00 kahvitarjoilu
  • 15.00-15.45 Mari Viertola, tj. Tietokauha Oy: Taloudelliset mittarit yritysjohdon ja hallituksen työkaluina
  • 15.45-16.00 yrityscase Adea Oy, tj. Esa Mäkitalo: Advisory Board yrittäjän sparraajana
  • 16.00-16.20 Matti Sepponen, projektipäällikkö, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari: Hallitustyön aktivointi pk-yrityksissä -hankkeen palvelut yrittäjille

Hallitusklinikka

Varsinaisen ohjelman lisäksi yritys voi halutessaan varata aikaa hallitusklinikalle, jossa yrityksen edustaja / edustajat pääsevät keskustelemaan yrityksen hallitustoiminnasta ammattilaisten kanssa. Mikäli haluatte varata ajan hallitusklinikkaan, kirjoittakaa ”hallitusklinikka” lisätietokenttään.

50 € / yritys. Yrityksestä voi osallistua useampia henkilöitä tilaisuuteen. Kirjoita yritystä ilmoitettaessa osallistuvien henkilöiden määrä Viesti -kenttään.

Lisää tietoa hankkeesta voitte lukea täältä.

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaathan, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.