KasvuOpen Etelä-Pohjanmaan kasvupolku

Aika: 21.3.2018 klo 12:00
Paikka: Kauhava, Alavus ja Seinäjoki

Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaathan, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.
Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini

Ilmoittaudu viimeistään 28.2.2018

Vielä et tiedä, sopiiko tämä tapahtuma aikatauluusi? Klikkaamalla tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaathan, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.
Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä

Etelä-Pohjanmaan kasvuyrittäjäfoorumi järjestää KasvuOpen Etelä-Pohjanmaan kasvupolun maakunnassa kevään 2018 aikana. Etelä-Pohjanmaan kauppakamari on yksi kasvupolun kumppaneista.

Kasvupolulla on tarjolla maksutonta sparrausta ja opastusta kasvuun kaikille kiinnostuneille yrityksille.

Kasvupolun tapahtumapäivät ovat 21.3.2018 Kauhavalla, 25.4.2018 Alavudella ja 23.5.2018 Seinäjoella.

Ensimmäinen päivä on kasvupaja-työpajapäivä, johon pääsevät mukaan kaikki kasvupolulle hakeneet yritykset. Toinen ja kolmas päivä ovat kasvun kiitoratapäiviä, johon pääsevät hakijoista mukaan 15 tuomariston valitsemaa lupaavinta kasvajaa. Kasvupolun kaksi parasta pääsevät lisäksi mukaan kaikkien Suomen kasvupolkujen yhteiseen finaaliin KasvuOpen karnevaaliin Jyväskylään 24.-25.10.2018.

Hake mukaan 28.2.2018 mennessä. Katso lisätiedot täältä.

kumppani2018