Kauppakamari Pirskeet 2018

Aika: 16.3.2018 klo 19:00 - 23:00
Paikka: Wilson pub, Torikatu 2, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 11.3.2018

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaathan, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

VAIN JÄSENILLE

Tervetuloa meirän tai oikieastaan TEIRÄN irkkuhenkisiin pirskeisiin!

Humppaa ja hömppää tarjoava tilaisuus sisältää burger&hodari buffa, juomaa, livemusiikkia ja ennen kaikkea seuraa!

Illan musiikista vastaa 3 Leaf Clover + 1 Lucky Lady
Irkkumusiikkia aikalailla laidasta toiseen – Se on se poljento ja spirit mikä määrittelee!

Pirskeisiin ovat tervetulleita viettämään iltaa KUKA VAIN jäsenyritystemme -ja yhteisöjemme (kunnat,kaupungit, yhdistykset, yritykset) henkilökunnasta aveceineen!
Illan tarkoitus on nauttia toistemme seurasta hyvän ruuan, juoman ja erilaisten pienten aktiviteettien kera. Tule siis rohkeasti mukaan!

Aikataulu
19.00 Tervetuloa!
19.15 ruokailu ja juomailu (Burger&hodari buffa)
20.00 ohjelmaa
20.30 iltakahveet & Rocky Road
20.45 ohjelma jatkuu
23.00 pubin ovet aukeavat muillekin

Hinta vain 35€/ hlö, sis alv.
Sisältää ruuan, pari juomaa sekä ohjelman

Tilaisuudessa mukana ja tapaturmia ehkäisemässä
Lähi-Tapiola Etelä-Pohjanmaa

Kauppakamari Pirskeet

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaathan, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.