Kauppakamarin jouluaamiainen 2017

Aika: 12.12.2017 klo 8:15 - 10:00
Paikka: Ravintola Eventti, Seinäjoki Areena, B-halli, Kirkkokatu 23

Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaathan, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.
Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini

Ilmoittaudu viimeistään ti 5.12.2017

Vielä et tiedä, sopiiko tämä tapahtuma aikatauluusi? Klikkaamalla tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaathan, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.
Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä

Joulukuun 12. päivä on jälleen aika kiittää vuodesta. Kauppakamarin jouluaamiaisella vaihdetaan kuulumisia ja katsahdetaan tulevaan vuoteen 2018 ennen joululomille rauhoittumista.

Tilaisuus alkaa klo 8.15 ja ohjelma kestää noin 10 saakka. Ravintola aukeaa myös muille asiakkaille klo 10. Vapaata verkostoitumista voi jatkaa siitä eteenpäin.

Huomaa uusi paikka: Areenan B-hallin 1. kerroksen Tapahtumaravintola Eventti. Käynti B-hallin B-ovi, samasta kuin meille toimistolle.

• Kevään 2018 koulutukset ja tapahtumat
  • Asiakasraadin työ
  • Kauppakamarimme strategiatyö
  • Verkostoitumista ja LinkedIn-kutsujen lähettämistä
  • Herkullinen joulubrunssi tarjolla 8.15 – 10

Perinteikäs kauppakamarimme jouluaamiainen on loistava verkostoitumistilaisuus: tapaa vanhoja tuttuja ja tutustu uusiin mielenkiintoisiin kontakteihin, saa vinkkiä, nauti vertaisverkostosta.

Pysäköinti parkkikiekolla 2h, pidempi aika B-ala-aulasta saatavalla maksuttomalla lipukkeella.