KauppakamariTiedon asiakaspäivä

Aika: 2.11.2017 klo 9:00 - 16:00
Paikka: Hotelli Crowne Plaza, Helsinki

Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaathan, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.
Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini

Ilmoittaudu viimeistään 1.11.2017

Kauppakamari järjestää jälleen syksyllä 2.11.2017 KauppakamariTiedon asiakaspäivän palkka- ja taloushallinnon aihealueista. Tapahtuma pidetään tuttuun tapaan Helsingissä, hotelli Crowne Plazassa.

Päivän ohjelma koostuu ajankohtaisista puheenvuoroista, joita pitävät pääasiassa KauppakamariTiedon asiantuntijat. Ohjelmassa muun muassa lainsäädäntöön viimeisen vuoden aikana tulleet muutokset ja tulossa olevat uudistukset.

Tapahtumassa osallistujilla on mahdollisuus myös tutustua kauppakamarin monipuoliseen palvelu- ja tuotetarjontaan, kuten kirjoihin, koulutuksiin, sähköisiin tietopalveluihin ja painettuihin kansioihin.

Päivän hintaan sisältyy webinaaritallenne. Linkki tallenteeseen lähtetään osallistujille palautekyselyn yhteydessä.

Koko KauppakamariTiedon tilaajille tämä tilaisuus sekä webinaaritallenne ovat maksuttomia.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen