Suurlähettiläiden kotimaakiertue Seinäjoella 30.8. 16.45 – 20.30

Aika: 30.8.2017 klo 16:45 - 20:30
Paikka: Hotelli-Ravintola Alma, Ruukintie 4, 60100 Seinäjoki.
Osallistun - lisää kalenteriin

Tilaisuuteen on ennakkoon ilmoittautunut 40 henkeä. Kello 18-19 verkottumistuntiin voi saapua ilmoittautumatta kuka tahansa saamaan ensikontaktin vientiasoissa Etelä-Amerikkaan. (23.8.)

#umkiertue
#umroadshow
#eteläamerikanlähettiläät
#finlandlatinamerica
#ambassodorsoffinland
#finnvera
#teamfinland
#finpro
#kauppakamari
#epkauppakamari

————————————————————————————

Suomen Etelä-Amerikan suurlähettiläiden kotimaakiertue Seinäjoelle 30.8.

Järjestäjät kutsuvat mukaan ulkomaankaupasta kiinnostuneita

Kotimaakiertue tuo suomalaisia suurlähettiläitä Etelä-Amerikasta Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin isännöimälle vierailulle 30.8. Seinäjoelle. Tilaisuuden tavoitteena on esitellä ja päivittää suurlähettiläille etelä-pohjalaista osaamista ja toisaalta antaa vienti- ja tuontiyrityksille tietoa kunkin maan mahdollisuuksista vientikohteena. Rajoitettu osallistujamäärä.

Seinäjoella Hotelli-Ravintola Almassa kotimaakiertueen suurlähettiläät Meksikosta, Perusta, Boliviasta, Ecuadorista, Chilestä, Argentiinasta, Uruguaysta, Paraguaysta ja Karibialta ja Ulkoministeriön Latinalaisen Amerikan yksikön edustajat tapaavat etelä-pohjalaisia.

Paikalla puheenvuoron käyttävät ProAgria, Agrotechnology from Finland -hanke, MSK Group ja Jokasafe sekä kauppakamari. Ulkoministeriön Latinalaisen Amerikan ja Karibian alueen yksikön päällikkö Ari Mäki esittelee Suomen edustustoverkkoa ja suurlähettiläät kertovat ajankohtaisia kuulumisia maistaan.

Latinalaisen Amerikan toimintaympäristössä suurlähetystöillä ja kaupallisilla toimistoilla on tärkeä rooli ovien avaajina ja arvovaltapalvelujen tuottajina.

Tilaisuus alkaa kahvilla kello 16.15 alkaen ennakkoon ilmoittautuneille.

16.45 suurlähettiläät ja kiertueen koordinoijat saapuvat asemalle

16.50 Tervetuloa Etelä-Pohjanmaalle
Pertti Kinnunen, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari

16.55 Avaussanat
Ari Mäki, yksikön päällikkö, Ulkoministeriö, Latinalaisen Amerikan ja Karibian alueen yksikkö

17.00 Suurlähettiläät esittelevät maitaan lyhyesti
Roy Eriksson (Meksiko ja Keski-Amerikka)
Mika Koskinen (Peru, Bolivia, Ecuador)
Jarmo Kuuttila (Kolumbia)
Mika-Markus Leinonen (Chile)
Teemu Turunen (Argentiina, Uruguay, Paraguay)
Jukka Pietikäinen (kiertävä Karibian lähettiläs)

Läsnäolijoiden esittäytyminen
(nimi ja organisaatio, varsinaiset keskustelut 18-19 välillä)

17.30 Export of tractor cabins and part assemblies to Brazil
Jan Tapanainen, myyntijohtaja, MSK Group Oy

17.45 Agrotechnology from Finland -verkoston esittely
Tapio Seppä-Lassila, Into Seinäjoki

17.50 Suojakäsineitä maailmalle
Juha Lahtinen, vientijohtaja, Jokasafe Oy

18.00 Verkostoitumistauko
Jaloittelua, verkottumista ja keskustelua. Suurlähettiläät, viennin asiantuntijat, Ulkoministeriön edustajat, kauppakamari paikalla.

• Oletko kiinnostunut vientiaiheesta ja kontakteista, mutta ihan vielä ei tuote ole valmis tai vienti ajankohtaista?
    Tähän osuuteen olet tervetullut ilman ilmoittautumista tapaamaan läsnäolevia suurlähettiläitä, asiantuntijoita, viejäyrityksiä ja kauppakamarin väkeä. Vapaassa verkottumistunnissa voit solmia kontaktin ja jatkaa myöhemmin vaikka Skypellä tai sähköpostitse kahden kesken.

Ohjelma ennakkoon ilmoittautuneille jatkuu:
19.00  ProAgria – maaseudun toimialojen asiantuntija
Hannu Haapala, toimitusjohtaja, ProAgria Etelä-Pohjanmaa

19.30 Etelä-Pohjanmaa -buffetillallinen

20.40 tilaisuus päättyy

Tilaisuuteen ulkomaankaupasta kiinnostuneeksi osallistujaksi ja verkottujaksi ilmoittautumiset ja lisätietoja tilaisuudesta: Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin toimitusjohtaja Pertti Kinnunen, 040 534 0875, pertti.kinnunen@kauppakamari.fi. Käytännön järjestelyistä vastaa katja.myyrylainen@kauppakamari.fi.

Kiertuetta koordinoi: Ulkoministeriö, Finpro, Team Finland ja alueiden kauppakamarit. Suurlähettiläät vierailevat myös Helsingissä, Kuopiossa, Rauman seudulla, Porissa, Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Mikkelissä.

Muuta mielenkiintoista: Kaikille kiinnostuneille avoin ja veloitukseton Latin America and the Caribbean in the horizon – closer than ever -seminaari on tarjolla Helsingissä 28.8.