TIETOISKU: Hankintajuridiikka

Aika: 6.11.2018 klo 8:30 - 11:00
Paikka: Seinäjoki Areena
Ilmoittaudu viimeistään 30.10.2018

Kenelle: julkisten hankintojen kilpailutuksiin osallistuvat tarjoajaosapuolet tai sitä suunnittelevat

Tilaisuus on osallistujille maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen tarjoilujen vuoksi.

Lakitietoutta tarjolla!
Yhteistyössä kauppakamarimme kanssa Asianajotoimisto Mäkitalo & Rantalainen ja Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät järjestettävä tilaisuus tarjoilee maukkaan aamupalan lisäksi tietoutta pari tuntisen verran hankintalain lainalaisuuksista.

Koulutuksessa perehdymme julkisiin hankintoihin liittyvään lainsäädäntöön sekä tarjousprosessin eri vaiheisiin tarjoajaosapuolten näkökulmasta.

Käymme koko tarjousprosessin läpi tarjouskilpailuun osallistumisesta hankintasopimuksen tekemiseen asti. Perehdymme myös hankintasopimuksissa yleisimmin käytettyihin sopimusehtoihin.

Tilaisuuden jälkeen ymmärrät paremmin hankintalain asettamia määräyksiä julkisille hankinnoille, ja saat hyödyllisiä vinkkejä tarjouksen laatimiseen ja tarjouskilpailussa pärjäämiseen.

Tilaisuus on maksuton kaikille kiinnostuneille.

Ohjelmassa luvassa mm.

I OSA Julkiset hankinnat – menettelyohjeet

• kuinka löytää hankinnat
  • yleisimmät hankintamenettelyt
  • tarjouksen laadinta
  • muutoksenhaku

II OSA Julkiset hankinnat – yhteistyö ja sopimukset

• julkisen ja yksityisen toimijan yhteishankkeet
  • tarjoajien välinen yhteistyö
  • olennaiset sopimusmuutokset kesken hankintakauden
  • JYSE, JIT ja hankintayksikön omat ehdot

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.