TIETOISKU: Yritysturvallisuus murrosta tietomurtoon

Aika: 21.2.2018 klo 8:00 - 11:30
Paikka: Seinäjoki Areena B-halli, 2.krs kokoustila B90

Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaathan, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.
Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini

Ilmoittaudu viimeistään 14.2.2017

Vielä et tiedä, sopiiko tämä tapahtuma aikatauluusi? Klikkaamalla tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaathan, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.
Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä

Erilaiset huijauslaskut etenkin kesäisin ovat riesa ja riski monille yrityksille. Samaan aikaan isompiin yrityksiin kohdistuva rikollisuus on kasvussa ja esim. kaupan ja rakennusalan arviot turvallisuustilanteesta ovat muita aloja synkemmät, kertoo Kauppakamareiden yritysturvallisuusselvitys vuodelta 2017. Pienissä yrityksissä on harvoin riittävästi resursseja ennakoida ja varautua kaikkiin turvallisuusuhkiin ja osa yrityksistä kokeekin ettei saa tarvitsemaansa tietoa.

Tässä tietoiskussa on asiaa yritysturvallisuudesta kattaen niin kyberturvallisuuden kuin fyysisenkin turvallisuuden. Puhujina ovat mm. Opsec Oy:n tietoturvallisuuden ja IT-tutkinnan asiantuntijat. NY Quality Servicen turvallisuusasiantuntijat sekä Keskuskauppakamarin yritysturvallisuusselvityksen tekijät.

Tilaisuudessa kuullaan nykyisistä tyypillisimmistä yritysturvallisuuden uhkista sekä niiden torjunnasta ja vahinkojen ehkäisemisestä ja tilaisuus soveltuu niin alueen pk-yritysten ja julkisektorin johdolle, henkilöstöasioista vastaaville kuin turvallisuudesta vastaavillekin.

Aloituskaffit tarjoillaan klo 8 ja tilaisuus päättyy noin klo 11:30. Tarkempi ohjelma päivitetään myöhemmin.