TIETOISKU: Yritysturvallisuus murrosta tietomurtoon

Aika: 21.2.2018 klo 8:00 - 11:30
Paikka: Seinäjoki Areena B-halli, 2.krs Kuvaja kabinetti
Ilmoittaudu viimeistään 14.2.2018

Erilaiset huijauslaskut etenkin kesäisin ovat riesa ja riski monille yrityksille. Samaan aikaan isompiin yrityksiin kohdistuva rikollisuus on kasvussa ja esim. kaupan ja rakennusalan arviot turvallisuustilanteesta ovat muita aloja synkemmät, kertoo Kauppakamareiden yritysturvallisuusselvitys vuodelta 2017. Pienissä yrityksissä on harvoin riittävästi resursseja ennakoida ja varautua kaikkiin turvallisuusuhkiin ja osa yrityksistä kokeekin ettei saa tarvitsemaansa tietoa.

Tässä tietoiskussa kuullaan nykyisistä tyypillisimmistä yritysturvallisuuden uhkista sekä niiden torjunnasta ja vahinkojen ehkäisemisestä ja tilaisuus soveltuu niin alueen pk-yritysten ja julkisektorin johdolle, henkilöstöasioista vastaaville kuin turvallisuudesta vastaavillekin.

8:00 Ilmoittautuminen ja aamukaffit
8:15 Pk-yritysten tietoturvallisuuden kehittäminen ja turvallisuusuhkiin varautuminen, tietoturva-asiantuntija, toimitusjohtaja Mika Lindberg, Opsec Oy
9:15 Kaffitauko
9:30 Turvatekniikka ja vartiointi yrityksen omaisuuden, kiinteistöjen ja henkilöstön suojana, kehitysjohtaja Pekka Rintamäki, NY Quality Services Oy
10:15 Yritysten rikosturvallisuus 2017 – Riskit ja niiden hallinta, asiantuntija Kaisa Saario, Keskuskauppakamari
11:30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on maksuton, tervetuloa mukaan!

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.