Toimitussopimukset ja projektien juridiikka -tietoisku

Aika: 4.5.2018 klo 8:30 - 11:00
Paikka: Komia kabinetti, Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 30.4.2018

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaathan, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Projekteille tyypilliset ongelmat, muutostarpeet ja aikatauluviiveet korostavat juridisen projektihallinnan ja sopimuskurin merkitystä. Kuinka erilaisilla sopimusehdoilla ja sopimustekniikoilla voidaan hallita ja minimoida hankkeisiin ja toimituksiin liittyviä riskejä? Tervetuloa maksuttomaan tietoiskuun oppimaan lisää.

Asianajotoimisto Mäkitalo Rantanen & Co Oy ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamari järjestävät toimitussopimuksia ja projektijuridiikkaa koskevan sopimustietoiskun. Aamupäivän aikana käymme läpi toimitus- ja projektisopimusten solmimiseen ja syntymiseen liittyviä kysymyksiä, sekä paneudumme syvemmin osapuolten sopimusvastuisiin ja keskeisiin sopimusehtoihin. Tietoiskun jälkeen tunnistat eri sopimusmalleihin liittyvät keskeiset riskit ja pystyt hallitsemaan riskejä toimitusten alkamisesta lähtien.

Asiantuntijat:
Osakas, asianajaja Aimo Halonen, Asianajotoimisto Mäkitalo Rantanen & Co Oy
Asianajaja Jussi Ekonen, Asianajotoimisto Mäkitalo Rantanen & Co Oy

Ohjelma:
Klo 8:30 Ilmoittautuminen ja aamupala

Klo 8:50 Tietoiskun avaus, Tomi Kohtanen, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari

Klo 9:00 Sopimusten solmiminen
• Sopimusvapaus
• Sopimuksen syntyminen
• Yleiset sopimusehdot –ja mallit

Klo 9:30 Projekti –ja toimitussopimukset
• Tilaajan ja toimittajan tavoitteet ja vastuut
• Sopimusketjut
• Sopimusten valvominen ja sopimuskuri

Klo 10:10 Tauko

Klo 10:25 Keskeiset sopimusehdot
• Voimassaolo
• Viivästyminen
• Vastuunrajoitukset
• Takuuehdot
• Tekijänoikeudet
• Sopimusrikkomukset ja riitojenratkaisu
• Sovellettava laki

Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus keskustella aiheista tarkemmin asiantuntijoiden kanssa.

TERVETULOA!

Yhteistyössä:

mäkitalo

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaathan, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.