Haemme viestinnällistä yhteyspäällikköä meidän tiimiin!

Tule mukaan osaksi vahvaa verkostoa!
Etelä-Pohjanmaan kauppakamari ja sen 650 jäsenyritystä ja -yhteisöä muodostavat vahvan osaamis-, vaikuttamis- ja edunvalvontaverkoston. Päätehtävämme on auttaa alueemme yrityksiä menestymään. Kehitämme yritysten ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä sekä kasvua ja kilpailukykyä. Toimimme myös siltana yrityselämän ja julkishallinnon välissä.  Etelä-Pohjanmaan kauppakamari on yksi Suomen 19 alueellisesta kauppakamarista. Yhdessä olemme Suomen suurimpia yritysten henkilöstöä kouluttavia organisaatioita.

Olemme vahvasti mukana muutoksessa! Haemme tehokkaaseen, osaavaan tiimiimme

VIESTINNÄLLISTÄ YHTEYSPÄÄLLIKKÖÄ

Odotamme sinulta

• kokemusta vaikuttamis- ja edunvalvontatyöstä
  • erinomaisia verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja
  • vahvaa ja vaikuttavaa kirjallista ja suullista viestintäosaamista
  • oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja hyviä tiimityötaitoja
  • kiinnostusta ja ymmärrystä taloudesta, elinkeinoelämästä, mediasta ja politiikasta
  • alueemme elinkeinoelämän tuntemusta
  • kehittävää ja innovatiivista otetta niin omiin työtehtäviin kuin koko tiimin ja verkoston toimintaan
  • hyvää käytännön englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Kauppakamarimme sisäisen ja ulkoisen viestinnän toteuttamisen ja kehittämisen lisäksi osallistut kauppakamarin vaikuttamis- ja edunvalvontatyöhön, jäsenistön palvelemiseen ja yhteistyöverkostojemme toimintaan ja kehittämiseen sekä itsenäisesti että osana tiimiämme. Tarkempi työnkuva muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta.

Tarjoamme sinulle loistavan näköalapaikan alueemme yrityselämään, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä työssäsi, maan kattavat, laadukkaat verkostot, innovatiivisen työympäristön ja mahtavan työilmapiirin pienessä, tehokkaassa tiimissämme.

Hakemukset palkkatoivomuksineen perjantaihin 3.8.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen:
pertti.kinnunen@kauppakamari.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pertti Kinnunen,