Asiakasraati

Asiakasraadin tapaamisissa yhdistyvät hyöty ja huvi. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin asiakasraati kokoontuu muutaman kerran vuodessa. Tule mukaan!

 

Asiakasraadin tapaamisissa yhdistyvät hyöty ja huvi. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin asiakasraati kokoontuu muutaman kerran vuodessa. Asiakasraati on osaava ja innokas konkreettinen vaikuttaja osana Etelä-Pohjanmaan kauppakamaria.

Millainen henkilö sopii raatiin?
Mukaan voit ilmoittautua, jos olet jäsenyrityksemme edustaja eli kuulut jäsenorganisaatiomme henkilökuntaan. Muita vaatimuksia ei ole.

Miksi tarjoaisit panostasi?
Synnytät uutta, vaikutat omaan ja alueen osaamiseen. Asiakasraadin jäsen saa itselleen yhden maksuttoman koko päivän koulutuksen, kahvit ja muut tarjoilut asiakasraatitapaamisissa (noin 4 x /vuosi) ja mahdollisuuden verkottua. Maksuttoman koulutuksen saa vähintään 2 osallistumiskerran panoksesta kiitokseksi.

Mitä raati tekee?
Raati saattaa miettiä esimerkiksi: Mitä koulutusta juuri nyt tarvitset? Mitä tekisit toisin? Missä ja miten koulutukset tulisi järjestää, jotta teiltäkin pääsisi useampi mukaan? Onko webinaari hyvä juttu? Sopisivatko iltapäivän koulutukset sinulle paremmin? Kuka on loistava kouluttaja? Ovatko nettisivut helppokäyttöiset? Mitä somekanavia haluat käyttää? Miten kehittäisit toimintaamme? Mitä sinä haluaisit?

Asiakasraatia fasilitoivat Sanna Joensuu-Salo ja Jussi Kareinen Seinäjoen Ammattikorkeakoulusta

Yhteistyössä on voimaa! SeAMKista Sanna ja Jussi vetävät kauppakamarin tilaamana asiakasraatien tapaamisia:

FT Sanna Joensuu-Salo toimii markkinoinnin yliopettajana:
– Asiakasraati on hieno mahdollisuus ja näköalapaikka uuden kehittämiseen Kauppakamarin toiminnassa. Tervetuloa osallistumaan luovaan, rentoon vuoropuheluun ja samalla verkostoitumaan yrittäjien ja kehittäjien kesken!

FM Jussi Kareinen on kulttuurituotannon lehtori.
– Junan tuomana olen aina ihaillut eteläpohjalaista yrittäjäasennetta ja eteenpäin katsomisen meininkiä. Asiakasraadin suhteen olen innostuneen utelias. Hienoa päästä yhdessä kehittämään kauppakamarin toimintaa!

Sanna Joensuu-Salo ja Jussi Kareinen SeAMK asiakasraati fasilitaattorit 72dpi web

 

 

 

 

 

 

 

Asiakasraatia fasilitoivat Sanna Joensuu-Salo ja Jussi Kareinen SeAMKilta.

Lisätietoja:
Tomi Kohtanen, 040 5122586, tomi.kohtanen (at) kauppakamari.fi