Yksi aika päättyy, toinen alkaa!

10.8.2018

Olen ollut Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla töissä yhdeksän hienoa vuotta. Nyt on aika kuitenkin sanoa vanhoille tutuille näkemiin näissä merkeissä, sillä aloitan työt Elisa Oyj:n myyntijohtajana 13.8.

Vuodet kauppakamarilla ovat olleet upeat, eikä vähiten hyvien työkavereiden vuoksi. Eli tooosi iso kiitos Heidille ja Pertille sekä muille kauppakamarilaisille näistä rakkaista muistoista! Työyhteisössämme on hommat tehty yhdessä, välittömässä ilmapiirissä ja yhteiseen hiileen puhaltaen. Kauppakamarin väki ympäri Suomen on myös tullut hyvin tutuiksi, olemmehan pienenä kauppakamarina aina hyödyntäneet kauppakamariryhmän yhdessä tekemiset ja olleet edistämässä niin yhteisten työryhmien kuin projektienkin syntymistä.

Ja kaikki te mahtavat ihmiset eteläpohjalaisyrityksissä, oppilaitoksissa, julkissektorilla ja muissa järjestöissä olette olleet aktiivisesti mukana erilaisissa verkostoissa ideoiden, auttaen ja rakentaen alueellista yhteistyötä ja hyvää koko maakunnan menestyksen eteen. Teidän kanssanne on ollut ilo työskennellä ja onneksi useimpien kanssa tulemme varmasti tapaamaan myös jatkossa.

Roolini verkostossa muuttuu; olen jatkossa mukana kauppakamarin toiminnassa jäsenyrityksen edustajana ja luottamushenkilönä. Osan tuttujen kauppakamarin jäsenyritysten kanssa jatkan työtä joko asiakkaana tai toimittajakumppanina. Uusi on aina jännittävää, mutta huomaan sen olevan myös äärimmäisen virkistävää, ja odotan uuden oppimista ja uusien ihmisten tapaamista innolla. Pysyn siis alueella ja toivon, että näemme myös tulevaisuudessa.

Mukavaa loppukesää ja uuden aloittavaa syksyä 2018!

Tomi Kohtanen

johtaja, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari (10.8.2018 asti)

2018, henkilöstöuutisia